Avidyne Homepage
Forum Home Forum Home > Avidyne General > Multi-Function Displays
  New Posts New Posts RSS Feed - XM Radar not displayed on ex600
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

XM Radar not displayed on ex600

 Post Reply Post Reply
Author
Message
HPSchuele View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 17 Jul 2019
Location: Wichita Falls
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote HPSchuele Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: XM Radar not displayed on ex600
    Posted: 18 Jul 2019 at 3:36pm
I have an Avidyne ex600 that is fed with XM satellite data from a XMD satellite receiver.  Over the last 2 days I noticed that I received all XM weather data with the exception of the XM radar overlay.  On the ex600 data block there was a yellow arrow followed by a US RDR invalid message.  Checking the status page, it showed that radar data was received.  Signal Quality indicated as "Good"

Any thoughts?

Back to Top
HPSchuele View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 17 Jul 2019
Location: Wichita Falls
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote HPSchuele Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Jul 2019 at 8:46pm
The answer is that if the GMC system time is set incorrectly in the ex600, the XM radar data will not be displayed. Now, I have no idea how the time got changed to begin with
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.045 seconds.